Browsing by Author Соколова, Л. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Козюрін, Д. М.
2011-04-19Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягідСоколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2011-05-19Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктівСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2011-04Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Лук’янова, В. Г.
2014-05-22Розробка нових видів кисломолочних продуктів з використанням фітосиропів із рослинної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.
2012Сучасні та інноваційні технології зберігання та переробки плодоовочевої сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М.
2014-05-22Фітоекстракти із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктівПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2012Характеристика дрібнодисперсних плодово-ягідних порошків, отриманих за кріогенною нанотехнологієюПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.
2012Інновації в технології зберігання та переробки плодоовочевої сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М.