Browsing by Author Скрипник, В. О.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м’яса | Скрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г. |
2012 | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії | Черевко, О. І.; Скрипник, В. О. |
2012 | Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса | Черевко, О. І.; Скрипник, В. О. |
2023 | Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою | Скрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю. |
2019 | Особливості проведення та методичного супроводження проектного навчання з дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Скрипник, В. О. |
2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г. |
2015 | Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’яса | Черевко, О. І.; Скрипник, В. О. |
2023 | Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса | Скрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г. |