Browsing by Author Скрипник, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м’ясаСкрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г.
2012Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної діїЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2012Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’ясаЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2023Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткоюСкрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю.
2019Особливості проведення та методичного супроводження проектного навчання з дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Скрипник, В. О.
2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г.
2015Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’ясаЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2023Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’ясаСкрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г.