Browsing by Author Скляр, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювачаМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О.
2013Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Скляр, А. О.
2012-04-25Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопіїПавлюк, І. М.; Скляр, А. О.
2014Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатинуГоловко, М. П.; Скляр, А. О.
2012-04-25Прогресивні методи заморожування м’яса птиціСкляр, А. О.
2016Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостямиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О.
2015Технологія функціонального комплексного гелеутворювача для м’ясних драглевих виробів в оболонціГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О.