Browsing by Author Силка, І. М.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви | Силка, І. М.; Коваль, О. В.; Козуб, М. М. |
2011-10-20 | Натуральні ароматизатори в харчових продуктах | Фролова, Н. Е.; Чепель, Н. В.; Науменко, К. А.; Силка, І. М. |
2019 | Розробка та впровадження нових навчальних дисциплін у закладах вищої освіти | Нєміріч, О. В.; Силка, І. М. |
2011-05-19 | Сучасні підходи до розробки харчових натуральних ароматизаторів з ефіроолійної сировини | Фролова, Н.Е.; Силка, І. М.; Чепель, Н. В. |
2012 | Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів | Науменко, К. А.; Силка, І. М.; Чепель, Н. В.; Фролова, Н. Е. |