Browsing by Author Сидоренко, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катранБоліла, Н. О.; Сидоренко, О. В.
2019Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композиційСидоренко, О. В.; Петрова, О. О.
2021Операційна стратегія підприємства: зміст та особливості розробкиТкачова, С. С.; Сидоренко, О. В.
2019«Організаційно-методичне забезпечення управління формуванням оптимальної структури капіталу в ритейлі» (остаточний звіт)Пічугіна, Т. С.; Безгінова, Л. І.; Грінько, А. П.; Забродська, Л. Д.; Ткачова, С. С.; Ткаченко, О. П.; Чатченко, О. Є.; Шарапова, О. М.; Бєлявцева, В. В.; Назаренко, С. В.; Марченко, Ю. О.; Сидоренко, О. В.
2019Оцінка управлінського потенціалу підприємстваПічугіна, Т. С.; Назаренко, С. В.; Сидоренко, О. В.
2015Перспективи аквакультури веслоноса в УкраїніСидоренко, О. В.; Сильчук, Ю. І.
2011Перспективи розвитку вітчизняного ринку структуроутворювачівСидоренко, О. В.; Туніцька, А. О.
2021-04-08Інноваційні методи управління персоналом у ресторанному бізнесіТкаченко, О. П.; Сидоренко, О. В.