Browsing by Author Сидоренко, О. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катран | Боліла, Н. О.; Сидоренко, О. В. |
2019 | Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композицій | Сидоренко, О. В.; Петрова, О. О. |
2021 | Операційна стратегія підприємства: зміст та особливості розробки | Ткачова, С. С.; Сидоренко, О. В. |
2019 | «Організаційно-методичне забезпечення управління формуванням оптимальної структури капіталу в ритейлі» (остаточний звіт) | Пічугіна, Т. С.; Безгінова, Л. І.; Грінько, А. П.; Забродська, Л. Д.; Ткачова, С. С.; Ткаченко, О. П.; Чатченко, О. Є.; Шарапова, О. М.; Бєлявцева, В. В.; Назаренко, С. В.; Марченко, Ю. О.; Сидоренко, О. В. |
2019 | Оцінка управлінського потенціалу підприємства | Пічугіна, Т. С.; Назаренко, С. В.; Сидоренко, О. В. |
2015 | Перспективи аквакультури веслоноса в Україні | Сидоренко, О. В.; Сильчук, Ю. І. |
2011 | Перспективи розвитку вітчизняного ринку структуроутворювачів | Сидоренко, О. В.; Туніцька, А. О. |
2021-04-08 | Інноваційні методи управління персоналом у ресторанному бізнесі | Ткаченко, О. П.; Сидоренко, О. В. |