Browsing by Author Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин | Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
2015 | Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Гончарова, Карина Максиміліанівна |
2010-03-25 | Спосіб одержання молочно-білкового крему | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
2013-10-25 | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
2016 | Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |