Browsing by Author Сефіханова, Катерина Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинСефіханова, Катерина Анатоліївна
2015Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводнихДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Гончарова, Карина Максиміліанівна
2010-03-25Спосіб одержання молочно-білкового кремуДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2013-10-25Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотинДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЗолотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі