Browsing by Author Селютін, С. В.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємств | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |
2019-05-15 | Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур | Селютін, С. В. |
2019-05-15 | Особливості стратегічного управління підприємств ресторанного господарства як фрактальних систем | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |
2018 | Оцінка стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства Харкова | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |
2019 | Фрактальна структуризація чинників розвитку українського ресторанного бізнесу | Селютін, С. В. |
2019 | Фрактальні підходи до формування туристсько ресторанних кластерів | Селютін, С. В. |
2017 | Інноваційні можливості розвитку агротуризму в Україні | Яцун, Л. М.; Селютін, С. В. |