Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27770
Title: Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур
Authors: Селютін, С. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Селютін С. В. Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 179-180
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27770
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-179-180.pdf135.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.