Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27770
Title: | Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур |
Authors: | Селютін, С. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Селютін С. В. Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 179-180 |
Series/Report no.: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27770 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-179-180.pdf | 135.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.