Browsing by Author Савчак, Д. С.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Вивчення вмісту біологічно активних компонентів у нових грибних закусках, отриманих із використанням заморожування або паротермічної обробки та механодеструкції | Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2019 | Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2019 | Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів | Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |