Просмотр собрания по группе - Авторы Пешук, Л. В.
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2012 | Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів | Пешук, Л. В.; Галенко, О. О.; Будник, Н. В. |
2023 | Мікроводорість Хлорела –«Суперфуд» нового покоління | Пешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю. |
2012 | М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів | Пешук, Л. В.; Штик, І. І.; Казнадзей, Т. Д. |
2011-05-19 | Перспективи використання рапан у технології геродієтичних продуктів | Галенко, О. О.; Пешук, Л. В. |
2011 | Розробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначення | Пешук, Л. В.; Галенко, О. |