Browsing by Author Пасічний, В. М.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінської | Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М. |
2016 | Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном | Сабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А. |
2019 | Колагенові білки для вирішення проблем м’ясопереробної галузі | Пасічний, В. М.; Полумбрик, М. М. |
2013 | Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основі | Пасічний, В. М.; Маринін, А. І.; Гередчук, А. М.; Ткаченко, М. С.; Герасименко, М. Ю. |
2009 | Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату | Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А. |
2010 | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів | Васюта, В. М.; Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А. |
2012 | Перспективний напрямок застосування білоквмісних добавок з грибів глива звичайна | Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.; Ікол, Н. С. |
2016 | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування | Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Пасічний, В. М. |