Browsing by Author Пасічний, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінськоїБожко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.
2016Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліномСабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А.
2019Колагенові білки для вирішення проблем м’ясопереробної галузіПасічний, В. М.; Полумбрик, М. М.
2013Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основіПасічний, В. М.; Маринін, А. І.; Гередчук, А. М.; Ткаченко, М. С.; Герасименко, М. Ю.
2009Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикатуПасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.
2010Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачівВасюта, В. М.; Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.
2012Перспективний напрямок застосування білоквмісних добавок з грибів глива звичайнаПасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.; Ікол, Н. С.
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Пасічний, В. М.