Browsing by Author Паска, М. З.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюМартинюк, І. О.; Паска, М. З.
2014Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.
2013Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпинуПаска, М. З.; Швед, О. В.
2021Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.
2020Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустріїПаска, М. З.; Маслійчук, О. Б.
2013Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинПаска, М. З.; Маркович, І. І.
2020Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.