Browsing by Author Паска, М. З.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною | Мартинюк, І. О.; Паска, М. З. |
2014 | Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин | Паска, М. З.; Маркович, І. І. |
2013 | Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину | Паска, М. З.; Швед, О. В. |
2021 | Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В. |
2020 | Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії | Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б. |
2013 | Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин | Паска, М. З.; Маркович, І. І. |
2020 | Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Паска, М. З. |