Browsing by Author Павлюк, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Актуальність створення інтегральних навчальних дисциплін із фізико-математичним інструментаріємПогожих, М. І.; Крутовий, Ж. А.; Іштван, Є. О.; Павлюк, І. М.
2011Вивчення даних дослідження води за допомогою електронного парамагнітного резонансу (ЕПР) і ядерного магнітного резонансу (ЯМР).Погожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Бутко, О.; Ліхобаба, О.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2019Використання НВЧ у процесах сушінняПавлюк, І. М.
2013Дослідження дисперсності харчових порошківПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.
2012-04-25Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопіїПавлюк, І. М.; Скляр, А. О.
2016Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделіДьяков, О. Г.; Торяник, Д. О.; Павлюк, І. М.
2019-05-15Математична обробка результатiв експериментуПавлюк, І. М.
2015Насипна щільністьПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Романенко, А. О.
2013Огляд новітніх технологій у сфері акумуляторних пристроївПогожих, М. І.; Тетерина, Т. О.; Павлюк, І. М.
2012Побудова градуювальних кривих для термоприставки до ЯМРПогожих, М. І.; Дьяков, О. Г.; Павлюк, І. М.
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М.
2014-05-22Розрахунок режимів розморожування харчових продуктівПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.
2011Спектральний аналіз зірокПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Пазніков, Д. О.; Гаргала, О. В.
2011СпектрофотометріяПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Стуконоженко, Т. А.; Безпам’ятний, В. І.