Browsing by Author Павлюк, Ігор Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».Воронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2013Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМРДьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Фізика. Частина 2. Електростатика, електродинаміка, електромагнетизмЦуркан, Микола Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович