Browsing by Author Ольховська, В. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз ринку ексклюзивної тари для алкогольних напоївОльховська, В. С.; Черкашин, О. В.
2012Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній УкраїніОльховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.
2013Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.; Онищенко, В. М.
2016Використання інтерактивних методів навчання в малих студентських групахОльховська, В. С.; Янчева, М. О.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2012Вплив мотивації на адаптивні здібності першокурсників у процесі професійно-особистого розвиткуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2011-10-20Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевоїХацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С.
2014-05-22Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьомуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Летута, Т. М.
2015Необхідність співпраці науковців та практиків щодо викладання інноваційних дисциплінОльховська, В. С.; Янчева, М. О.
2013Особливості та проблеми ідентифікації продуктів харчування в УкраїніОльховська, В. С.; Прибилович, Л. А.; Марченко, О. Д.
2011-05-19Радіопротекторні властивості нових концентрованих томатопродуктівДубініна, А. А.; Ольховська, В. С.; Жук, В. А.
2011Результати моніторингу якості ікри з кабачків українських виробниківОльховська, В. С.; Голуб, С. В.
2016Удосконалення української регуляторної системи щодо обігу ГМО на споживчому ринкуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.