Browsing by Author Новік, Г. В.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе | Лапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О. |
2022 | Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л. |
2015 | Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В. |
2023 | Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінності | Новік, Г. В.; Грищенко-Мороз, Ю. М. |
2012-04-25 | Щодо хлібопекарських властивостей полб’яного борошна | Приймак, І. І.; Новік, Г. В. |