Browsing by Author Новік, Г. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желеЛапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О.
2016Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О.
2022Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л.
2018Оцінювання стану ліпідного комплексу здобного печива з горіховими шротами під час зберіганняШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Голохвост, І.
2015Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробівНовік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2015Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.
2023Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінностіНовік, Г. В.; Грищенко-Мороз, Ю. М.
2012-04-25Щодо хлібопекарських властивостей полб’яного борошнаПриймак, І. І.; Новік, Г. В.