Browsing by Author Новік, Г. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе | Лапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції» | Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О. |
2022 | Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л. |
2018 | Оцінювання стану ліпідного комплексу здобного печива з горіховими шротами під час зберігання | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Голохвост, І. |
2015 | Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів | Новік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М. |
2015 | Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В. |
2023 | Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінності | Новік, Г. В.; Грищенко-Мороз, Ю. М. |
2012-04-25 | Щодо хлібопекарських властивостей полб’яного борошна | Приймак, І. І.; Новік, Г. В. |