Browsing by Author Новік, Ганна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитрівна
2015Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кравченко, Олена Іванівна
2015-08-10Спосіб виготовлення здобного печиваЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Якуніна, Дар'я Сергіївна
2023Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі