Browsing by Author Новік, Ганна Вікторівна
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитрівна |
2015 | Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кравченко, Олена Іванівна |
2015-08-10 | Спосіб виготовлення здобного печива | Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Якуніна, Дар'я Сергіївна |
2023 | Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |