Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12142
Title: Спосіб виготовлення здобного печива
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Якуніна, Дар'я Сергіївна
Issue Date: 10-Aug-2015
Citation: Спосіб виготовлення здобного печива. Патент України на корисну модель № 100817, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, Д. С. Якуніна. № u 2015 01827. Заявл. 02.03.2015. Опубл. 10.08.2015, Бюл.№ 15. 6 с.
Series/Report no.: 11;100817
Abstract: Спосіб виготовлення здобного печива включає перемішування маргарину, цукрової пудри, солі, згущеного молока, додавання до отриманої суміші меланжу, меду, інвертного сиропу, хімічних розпушувачів, внесення борошна, заміс тіста, формування та випікання. При цьому на стадії замісу тіста після попереднього змішування з борошном додатково вносять порошкоподібну добавку рослинного походження (шрот кедрового або волоського горіхів).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12142
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
100817.pdf181.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.