Browsing by Author Мовчан, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011Дослідження особливостей пакувальних матеріалів для заморожених плодоовочевих пастОдарченко, Д. М.; Мовчан, А. О.
2011-04-19Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцюПогожих, М. І; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2012Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізуПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.
2012Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерівОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л.
2011-10-20Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеруОдарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Мовчан, А. О.
2012-04-25Сучасні системи управління якістю як напрямок до безпечної та конкурентоспроможної продукціїМовчан, А. О.
2011-05-19Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Погожих, М. І.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.