Перегляд зібрання за групою - Автори Лещенко, І. А.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового оброблення | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2020 | Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби | Любич, В. В.; Лещенко, І. А. |
2010 | Організація робочого місця і умов праці керівника ЗАТ "Велес" Уманського району Черкаської області | Роєнко, О. А.; Лещенко, І. А. |
2019-05-15 | Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2021 | Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту | Любич, В. В.; Лещенко, І. А. |