Перегляд зібрання за групою - Автори Лаврук, В. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Вдосконалення конструкції скребкового теплообмінникаЛаврук, В. В.; Загорулько, В. М.
2023Визначення ефективності вдосконаленого скребкового теплообмінникаЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Лаврук, В. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М.
2021-04-08Підвищення ефективності скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2020Розробка вдосконаленої конструкції скребкового теплообмінника зі зміненим способом теплопідведенняЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2021Спосіб виробництва плодоовочевої пасти з використанням інноваційного обладнанняЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2023Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих пастЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2022Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для їх реалізаціїЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2015Українська мова в контексті формування національної свідомостіПокровська, О. А.; Лаврук, В. В.
2015Фонові національні знання під час складання рекламних текстівПокровська, О. А.; Лаврук, В. В.
2019Філософія менеджменту у сфері туристичного бізнесу та харчування туристівВарипаєв, О. М.; Лаврук, В. В.