Browsing by Author Кудряшов, А. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Sober curiousity – інноваційний тренд у закладах ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Кудряшов, А. І.
2012Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калиниОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2013Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайноїОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І.
2012Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостямиОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О.
2023Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробівАкмен, В. О.; Кудряшов, А. І.; Литвиненко, О. Ю.
2022Особливості експертної оцінки ювелірних виробівСорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А.
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О.
2012Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатівОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2022Перебудова та реконструкція старих споруд готелів як концептуальна доцільність сучасностіАкмен, В. О.; Кудряшов, А. І.; Титаренко, М. В.
2022Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробівКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І.
2013Розвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягідОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.
2022Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарівПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Кудряшов, А. І.