Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Sober curiousity – інноваційний тренд у закладах ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Кудряшов, А. І. |
2012 | Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калини | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О. |
2013 | Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної | Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщення | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Забезпечення конкурентоспроможності продукції на основі моніторінгу показників безпечності | Летута, Т. М.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні рішення сучасної упаковки продукції» (остаточний) | Летута, Т. М.; Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Синицина, Г. А.; Скирда, О. Є.; Хлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кудряшов, А. І.; Скоробогатько, В. І. |
2012 | Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О. |
2023 | Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів | Акмен, В. О.; Кудряшов, А. І.; Литвиненко, О. Ю. |
2024 | Овочі майбутнього та екологічно чисті технології вирощування | Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.; Голієнко, В. О. |
2024 | Особливості діяльності митних органів під час воєнного стану в Україні | Сорокіна, С. В.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І. |
2022 | Особливості експертної оцінки ювелірних виробів | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А. |
2013 | Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О. |
2012 | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О. |
2022 | Перебудова та реконструкція старих споруд готелів як концептуальна доцільність сучасності | Акмен, В. О.; Кудряшов, А. І.; Титаренко, М. В. |
2022 | Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І. |
2013 | Розвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Технології зберігання плодів ягідних культур | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2022 | Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарів | Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Кудряшов, А. І. |