Browsing by Author Кобрін, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу рибиХацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М.
2011Дослідження якості імпортних макаронних виробів, що реалізуються в супермаркетах міста ХарковаКобрін, В. М.; Макаревич, Н. М.
2013Значення самостійної роботи студентів для вивчення дисципліни «Технологія надання послуг»Кобрін, В. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.; Березовський, Д. В.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2015Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста ХарковаВіннікова, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2012Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в УкраїніКобрін, В. М.; Постнова, О. М.; Віннікова, В. О.
2012Проблеми впровадження дистанційного навчанняДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кобрін, В. М.
2011Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста ХарковаКобрін, В. М.; Андреєва, Х. В.
2013Товарознавча оцінка кисломолочного продукту на основі сметани та фруктового пюреЩербакова, Т. В.; Кобрін, В. М.; Барна, Т. І.
2015Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировиниКобрін, В. М.; Дейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.