Browsing by Author Железняк, З. В.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінами | Євлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Палаш, А. К.; Железняк, З. В. |
2016 | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С | Євлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В. |
2015 | Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України | Железняк, З. В.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В. |
2020 | Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інноваці | Савицька, Н. Л.; Євлаш, В. В.; Афанасьева, О. П.; Железняк, З. В. |
2015 | Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробів | Євлаш, В. В.; Добровольська, О. В.; Колядко, Я. І.; Железняк, З. В. |
2016 | Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С | Євлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В. |