Browsing by Author Железняк, З. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінамиЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Палаш, А. К.; Железняк, З. В.
2016Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін СЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В.
2015Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції УкраїниЖелезняк, З. В.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В.
2020Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інноваціСавицька, Н. Л.; Євлаш, В. В.; Афанасьева, О. П.; Железняк, З. В.
2015Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Добровольська, О. В.; Колядко, Я. І.; Железняк, З. В.
2016Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном СЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В.