Browsing by Author Дмитревський, Дмитро В’ячеславович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Перекрест, Володимир Вікторович; Рівний, Кирило Миколайович
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2020Практичне використання он-лайн сервісів при викладанні дисципліни «інтелектуальна власність»Дейниченко, Григорій Вікторович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
2020Роль онлайн-сервісів бібліотек в сучасному освітньому процесіДейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбураАфукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Бондаренко, Роман Юрійович
2011Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня. канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвТерешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі