Browsing by Author Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Перекрест, Володимир Вікторович; Рівний, Кирило Миколайович |
2015 | Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої | Постнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Василець, Інна Валеріївна |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентів | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки , спец. 133 «Галузеве машинобудування» | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Загорулько, Олексій Євгенович |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: опорний конспект лекцій | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Загорулько, Олексій Євгенович |
2020 | Практичне використання он-лайн сервісів при викладанні дисципліни «інтелектуальна власність» | Дейниченко, Григорій Вікторович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович |
2020 | Роль онлайн-сервісів бібліотек в сучасному освітньому процесі | Дейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович |
2017 | Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура | Афукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Бондаренко, Роман Юрійович |
2011 | Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня. канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |