Browsing by Author Горбань, О. В.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2011-05-19 | Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату | Дуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В. |
2011 | Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць | Дуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В. |
2012 | Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т. |
2011-10-20 | Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2010 | Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |