Browsing by Author Горбань, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2011-05-19Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикатуДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.
2011Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В.
2012Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т.
2011-10-20Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2010Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.