Browsing by Author Гончар, Ю. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактозиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2017Низьколактозні кулінарні вироби на основі молочної сироваткиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Ю. М.
2018Спосіб виробництва згущеної ферментованої молочної сироватки зі зниженим вмістом лактозиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2015Технологія масляних сумішей із використанням рослинної сировиниДемічковська, М. П.; Гончар, Ю. М.
2019Технологія соусу «Бешамель» із використанням напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироваткиГончар, Ю. М.
2017Ферментована молочна сироватка як сировина для низьколактозних харчових продуктівГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.