Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38123
Title: Ферментована молочна сироватка як сировина для низьколактозних харчових продуктів
Authors: Гніцевич, В. А.
Гончар, Ю. М.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гніцевич В. А., Гончар Ю. М. Ферментована молочна сироватка як сировина для низьколактозних харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38123
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_89-90.pdf183.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.