Browsing by Author Головко, Т.М.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина | Применко, В.Г.; Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Грищенко-Мороз, Ю.М. |
2022 | Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції | Головко, Т.М.; Гулага, Д.В. |
2011-05-19 | Проблеми йододефіциту і шляхи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів | Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Бакіров, М.П. |
2022 | Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду | Головко, Т.М.; Хабенко, У.В. |