Browsing by Author Вовк, В. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Використання капсульованої продукції з функціональними властивостямиВовк, В. С.; Нагорний, О. Ю.
2021Звіт про науково-дослідну роботу "Технологія харчової продукції з використанням капсульованих ліпідів харчової сировини" (остаточний)Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Черемська, Т. В.; Вовк, В. С.
2017Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. .
2023Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структуроюПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Тищенко, О. П.; Вовк, В. С.; Волотка, О. О.
2020Інноваційні технології створення капсульованої продукціїНагорний, О. Ю.; Вовк, В. С.
2020Інноваційні технології створення капсульованої продукціїНагорний, О. Ю.; Вовк, В. С.