Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Title: | Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою |
Authors: | Пивоваров, П. П. Гринченко, Н. Г. Тищенко, О. П. Вовк, В. С. Волотка, О. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Тищенко О. П., Вовк В. С., Волотка О. О. Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 51-52 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-52-53.pdf | 165.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.