Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Title: Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою
Authors: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Тищенко, О. П.
Вовк, В. С.
Волотка, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Тищенко О. П., Вовк В. С., Волотка О. О. Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 51-52
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-52-53.pdf165.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.