Browsing by Author Верешко, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011Використання наноструктурованої кріопасти з моркви у технології макаронних виробівВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.
2011-10-20Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробівГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011-05-19Вплив наноструктурованих кріопаст на властивості клейковини пшеничного борошнаВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.
2011-10-20Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевоїХацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С.
2011Збагачення макаронних виробів каротиноїдамиВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.
2009Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Верешко, Н. В.
2011Розробка технології макаронних виробів із використанням збагачувальних добавокВерешко, Н. В.; Брусленко, А. Г.; Васюта, Д. С.