Browsing by Author Верешко, Н. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового | Головко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М. |
2011 | Використання наноструктурованої кріопасти з моркви у технології макаронних виробів | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2011-10-20 | Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробів | Головко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М. |
2011-05-19 | Вплив наноструктурованих кріопаст на властивості клейковини пшеничного борошна | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2011-10-20 | Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевої | Хацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С. |
2011 | Збагачення макаронних виробів каротиноїдами | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2009 | Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Головко, М. П.; Чуйко, М. М.; Верешко, Н. В. |
2011 | Розробка технології макаронних виробів із використанням збагачувальних добавок | Верешко, Н. В.; Брусленко, А. Г.; Васюта, Д. С. |