Перегляд зібрання за групою - Автори Василенко, М. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-04-08Актуальність дослідження процесів виробництва соняшникових пектинівГузенко, В. В.; Василенко, М. О.
2020Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктівДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Василенко, М. О.
2018До методики призначення ремонтно-обслуговуючих робіт та прогнозування ефективних термінів експлуатації машинВасиленко, М. О.; Василенко, М. О.; Шаповал, Л. І.; Соколенко, О. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Міроненко, В. С.; Кононикін, В. Д.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Саранча, І. О.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.
2016Зони зміцнення лемешів плугівВасиленко, М. О.; Калінін, О. Є.
2023Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробівМаяк, О. А.; Василенко, М. О.
2016Підвищення ресурсу плугів та відвалів в умовах їх використання, що викликають променевидне зношенняКалінін, О. Є.; Василенко, М. О.