Browsing by Author Брикова, Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019Основи наукових дослідженьТерешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2020Основи наукових дослідженьТерешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2020Основи наукових дослідженьБрикова, Тетяна Миколаївна; Терешкін, Олег Георгійович
2015Раціоналізація виробничого процесуМалюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2018-04-10Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі