Browsing by Author Ботштейн, Белла Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Основи технології галузі. Розділ 4.Ботштейн, Белла Борисівна; Хаустова, Тетяна Миколаївна
2019Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторануБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Добротвор, Ігор Григорович
2018Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостямиБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2015Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювачаБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2018Харчові технології. Практичний курсПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В.