Browsing by Author Бондар, М. С.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Бондар, М. С. |
2020 | Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Бондар, М. С. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |