Перегляд зібрання за групою - Автори Ботштейн, Белла Борисівна
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Основи технології галузі. Розділ 4. | Ботштейн, Белла Борисівна; Хаустова, Тетяна Миколаївна |
2019 | Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Добротвор, Ігор Григорович |
2018 | Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2015 | Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2018 | Харчові технології. Практичний курс | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В. |