Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Subject oat germ meal
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Вдосконалення технології вівсяного печива з використанням шроту зародків вівса і проєкт лінії з його виробництва
Самохвалова, О. В.
;
Левшина, Ірина Євгенівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024
Технологія хліба житнього підвищеної харчової цінності та проєкт цеху з його виробництва
Олійник, С. Г.
;
Власова, Анна Максимівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2020
Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі