Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8908
Назва: Розширення асортименту хлібо-булочних виробів на підприємствах малої потужності
Автори: Ольховский, Д. В.
Науковий керівник : Денисенко, С. А.
Черняєв, О. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ольховский Д. В. Розширення асортименту хлібо-булочних виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали XVІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 травня 2020 р.; наук. кер. Денисенко С. А., Черняєв О. О. Харків: ХНТУСГ, 2020.С. 30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8908
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVI-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_2020-30.pdf176.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.