Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8634
Title: Технічна мікробіологія
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Бикова, Аліса Саліховна
Циганков, Олександр Валерійович
Keywords: прокаріот;морфологія;мікроорганізми;мікроскопування;бактерії;фарбування по Граму;культивування;аеробні мікроорганізми;мікрофлора;маслянокисле бродіння;окислення
Issue Date: 2020
Publisher: Х. : НТУ «ХПІ», ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Бикова А. С., Циганков О. В. Технічна мікробіологія: практикум для здобувачів вищої освіти. Х. : НТУ «ХПІ», ХДУХТ, 2020. 180 с.
Abstract: Курс дисципліни «Технічна мікробіологія» – базовий для вивчення інших предметів студентами всіх товарознавчих та технологічних спеціальностей. Викладання курсу надає в розпорядження студентів досить повний комплекс відомостей, необхідних для розширення теоретичної підготовленості та практичної діяльності. Крім того, викладання цього курсу дозволяє навчити студентів правильному ставленню до зберігання продуктів харчування та профілактики харчових захворювань. Практикум вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з товарознавства, експертизи товарів та спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – науково-практичних знань з морфології та фізіології мікроорганізмів, біохімічних процесів, зумовлених життєдіяльністю мікробів, їх ролі у кругообігу речовин у природі, у зміні якості харчових продуктів і їхнього псування під час зберігання, а також ролі мікробів у біотехнологічних процесах. Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями технічної мікробіології.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8634
ISBN: 978-966-2678-63-5
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_mikrobiolohiya_ 20.pdf5.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.