Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8634
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бикова, Аліса Саліховна | - |
dc.contributor.author | Циганков, Олександр Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T12:52:50Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T12:52:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Бикова А. С., Циганков О. В. Технічна мікробіологія: практикум для здобувачів вищої освіти. Х. : НТУ «ХПІ», ХДУХТ, 2020. 180 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-2678-63-5 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8634 | - |
dc.description.abstract | Курс дисципліни «Технічна мікробіологія» – базовий для вивчення інших предметів студентами всіх товарознавчих та технологічних спеціальностей. Викладання курсу надає в розпорядження студентів досить повний комплекс відомостей, необхідних для розширення теоретичної підготовленості та практичної діяльності. Крім того, викладання цього курсу дозволяє навчити студентів правильному ставленню до зберігання продуктів харчування та профілактики харчових захворювань. Практикум вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з товарознавства, експертизи товарів та спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – науково-практичних знань з морфології та фізіології мікроорганізмів, біохімічних процесів, зумовлених життєдіяльністю мікробів, їх ролі у кругообігу речовин у природі, у зміні якості харчових продуктів і їхнього псування під час зберігання, а також ролі мікробів у біотехнологічних процесах. Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями технічної мікробіології. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х. : НТУ «ХПІ», ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | прокаріот | uk_UA |
dc.subject | морфологія | uk_UA |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | мікроскопування | uk_UA |
dc.subject | бактерії | uk_UA |
dc.subject | фарбування по Граму | uk_UA |
dc.subject | культивування | uk_UA |
dc.subject | аеробні мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | маслянокисле бродіння | uk_UA |
dc.subject | окислення | uk_UA |
dc.title | Технічна мікробіологія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
P_mikrobiolohiya_ 20.pdf | 5.23 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.