Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8634
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorБикова, Аліса Саліховна-
dc.contributor.authorЦиганков, Олександр Валерійович-
dc.date.accessioned2022-10-13T12:52:50Z-
dc.date.available2022-10-13T12:52:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Бикова А. С., Циганков О. В. Технічна мікробіологія: практикум для здобувачів вищої освіти. Х. : НТУ «ХПІ», ХДУХТ, 2020. 180 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-63-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8634-
dc.description.abstractКурс дисципліни «Технічна мікробіологія» – базовий для вивчення інших предметів студентами всіх товарознавчих та технологічних спеціальностей. Викладання курсу надає в розпорядження студентів досить повний комплекс відомостей, необхідних для розширення теоретичної підготовленості та практичної діяльності. Крім того, викладання цього курсу дозволяє навчити студентів правильному ставленню до зберігання продуктів харчування та профілактики харчових захворювань. Практикум вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з товарознавства, експертизи товарів та спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – науково-практичних знань з морфології та фізіології мікроорганізмів, біохімічних процесів, зумовлених життєдіяльністю мікробів, їх ролі у кругообігу речовин у природі, у зміні якості харчових продуктів і їхнього псування під час зберігання, а також ролі мікробів у біотехнологічних процесах. Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями технічної мікробіології.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ. : НТУ «ХПІ», ХДУХТuk_UA
dc.subjectпрокаріотuk_UA
dc.subjectморфологіяuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectмікроскопуванняuk_UA
dc.subjectбактеріїuk_UA
dc.subjectфарбування по Грамуuk_UA
dc.subjectкультивуванняuk_UA
dc.subjectаеробні мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectмаслянокисле бродінняuk_UA
dc.subjectокисленняuk_UA
dc.titleТехнічна мікробіологіяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
P_mikrobiolohiya_ 20.pdf5.23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.