Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8318
Назва: Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries
Автори: Коллектив авторів
Ключові слова: ламінарія;капкейк;безглютенові кекси;сколотин;напівфабрикати капсульовані
Дата публікації: 2022
Видавництво: Cuiavian University in Wloclawek
Бібліографічний опис: Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022. 392 p.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8318
ISBN: 978-9934-26-205-0
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М_INNOVATIVE_TECHNOLOGIES_2022.pdf9.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.