Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8318
Назва: | Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries |
Автори: | Коллектив авторів |
Ключові слова: | ламінарія;капкейк;безглютенові кекси;сколотин;напівфабрикати капсульовані |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Cuiavian University in Wloclawek |
Бібліографічний опис: | Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022. 392 p. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8318 |
ISBN: | 978-9934-26-205-0 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М_INNOVATIVE_TECHNOLOGIES_2022.pdf | 9.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.