Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61811
Назва: | Особливості заморожування харчових продуктів у псевдозрідженому шарі |
Автори: | Ширкєєва, Т. Є. |
Науковий керівник : | Петренко, О. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ширкєєва Т. Є. Особливості заморожування харчових продуктів у псевдозрідженому шарі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 334. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61811 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_334.pdf | 98.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.