Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61449
Назва: Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини
Автори: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Буштаков, І. С.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Колесник В. В., Полупан В. В., Буштаков І. С. Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 513
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-513.pdf107.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.