Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61449
Название: Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини
Авторы: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Буштаков, І. С.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Колесник В. В., Полупан В. В., Буштаков І. С. Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 513
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-513.pdf107.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.