Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59292
Назва: Збагачення житньо- пшеничного хліба клітковиною
Автори: Сильчук, Т. А.
Карпенко, Т. С.
Назар, М. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сильчук Т. А., Карпенко Т. С., Назар М. І. Збагачення житньо- пшеничного хліба клітковиною. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 85-86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59292
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-86.pdf107.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.