Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58835
Название: Особливості підготовки фахівців для підприємств ресторанної галузі з використанням мультимедійних технологій
Авторы: Афукова, Н. О.
Дмитревський, Д. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Афукова Н. О., Дмитревський Д. В. Особливості підготовки фахівців для підприємств ресторанної галузі з використанням мультимедійних технологій. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58835
ISBN: 978-966-405-478-9
Располагается в коллекциях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_106-107.pdf340.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.