Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58644
Назва: Спосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасан
Автори: Пузік, Людмила Михайлівна
Бондаренко, Вероніка Анатоліївна
Дідух, Наталія Олександрівна
Кецкало, Вікторія Валеріївна
Войцехівський, Володимир Іванович
Дата публікації: 14-лют-2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасан: пат. 155305 Україна: МПК (2024.01) A23B 7/00 A23B 7/14 (2006.01). № u 2023 02807. Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Н. О. Дідух, В. В. Кецкало, В. І. Войцехівський; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.06.2023; опубл. 14.02.2024, Бюл.№ 7. 4 с.
Серія/номер: 11;155305
Короткий огляд (реферат): Спосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом Декасан, при якому визначають вплив розчину Декасану на затримання розвитку блакитної та зеленої плісняв під час зберігання. При цьому здійснюють обробку плодів розчином Декасану у концентрації від 0,1 до 0,5 % під час післязбиральної обробки шляхом занурення у розчин препарату і зберігають плоди за температури 4 °C, при якій тривалість зберігання лимонів становить до 90- 100 діб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58644
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155305_DBTU.pdf161.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.