Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorБондаренко, Вероніка Анатоліївна-
dc.contributor.authorДідух, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorКецкало, Вікторія Валеріївна-
dc.contributor.authorВойцехівський, Володимир Іванович-
dc.date.accessioned2024-11-06T14:39:05Z-
dc.date.available2024-11-06T14:39:05Z-
dc.date.issued2024-02-14-
dc.identifier.citationСпосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасан: пат. 155305 Україна: МПК (2024.01) A23B 7/00 A23B 7/14 (2006.01). № u 2023 02807. Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Н. О. Дідух, В. В. Кецкало, В. І. Войцехівський; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.06.2023; опубл. 14.02.2024, Бюл.№ 7. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58644-
dc.description.abstractСпосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом Декасан, при якому визначають вплив розчину Декасану на затримання розвитку блакитної та зеленої плісняв під час зберігання. При цьому здійснюють обробку плодів розчином Декасану у концентрації від 0,1 до 0,5 % під час післязбиральної обробки шляхом занурення у розчин препарату і зберігають плоди за температури 4 °C, при якій тривалість зберігання лимонів становить до 90- 100 діб.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;155305-
dc.titleСпосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасанuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155305_DBTU.pdf161.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.