Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611
Назва: | Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти |
Автори: | Касабова, Катерина Рубенівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Бабаєв, Сергій Олександрович |
Дата публікації: | 25-жов-2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти: пат. 154228 Україна: МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01). № u 2023 00415. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.02.2023; опубл. 25.10.2023, Бюл.№ 43. 4 с. |
Серія/номер: | 11;154228 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва рахат-лукуму, при якому виготовляють драглеподібну масу, для чого змішують цукровий сироп та крохмальну суспензію, уварюють до вмісту сухих речовин 83 %, наприкінці уварювання додають лимонну кислоту, розливають у лотки, здійснюють вистоювання маси, формують вироби та обсипають цукровою пудрою. При цьому під час приготування драглеподібної маси додають купажовану плодоовочеву пасту у співвідношенні, мас. %: яблуко - 30, гарбуз - 20, айва - 50, а компоненти рахат-лукуму беруть у наступному співвідношенні, мас. %: цукор 57,32 цукрова пудра 8,6 крохмаль кукурудзяний 8,86 плодоовочева паста 25,08 лимонна кислота 0,14. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
154228_DBTU.pdf | 150.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.